Genomsteker ni hamburgare av nötfärs?

Startat av andersb, 2022-11-28 21:48

Föregående ämne - Nästa ämne

andersb

Brukar ni alltid genomsteka hamburgare om ni gör dom på färdig nötfärs? Jag gillar egentligen dom ganska rosa inuti, men numera verkar det som att man ska undvika det på grund av riskerna för ehec. Hur brukar ni göra?

Skogis

Vill du ha den rosa borde du kunna tillaga den med sous vide till önskad innertemp innan du grillar den.
Ligger burgaren bara i tillräckligt länge borde den bli säker.

Leta på nätet så lär du nog hitta olika förslag.
Men jag håller med dig, en saftig burgare är god.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal