Förslag på pysslig matlagning att umgås till medan man äter

Startat av Andreas, 2007-11-09 09:11

Föregående ämne - Nästa ämne

roffekock

Att ah riskokaren på bordet är enligt mej inte den rätta stilen. Sen får du ha vad du vill på ditt bord. Men när du väl fått upp temp. på buljongen så behöver du bara en enkel brännare typ sprit el pasta.

Det finns många sorters sukijaki lokala mm man tar vad man har.

Är det någon som tillämpar köttfondue.Skulle vara kul att höra lite om vad ni brukar ha för tillbehör.Olika kött mm.
Matforum är bäst

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal