Panerad sej - Dafgård (4/5)

Startat av Andreas, 2011-04-05 12:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Panerad sej med remouladsås, potatismos & ärtor

Det här ser inte bra ut. Gropiga ärtor huller om buller. Gropig mos. Gropig och i kanten brunbränd sås. Jämför gärna speciellt såsen på bilden på förpackningen med verkligheten.

På förpackningen står "Vi kokar potatis som sedan mosas och blandas med mjölk, smör, salt och peppar. Det blir jättegott. Prova själv!". Ja precis så brukar jag göra mos hemma och det blir jättegott, men Dafgårds mos går inte att jämföra. Det är bara fånigt när de drar paralleller mellan färdigmat och hemlagat.

Fisken har tjock halvseg panering. Men själva fisken är bra, sej är godare än den alaska pollock som de flesta använder av konstadskäl. Såsen smakar mest curry och kapris.

Även om helheten är långt från fantastisk så är detta trots allt ändå en av de godare färdiga fiskrätter jag ätit. Vilket kanske säger mer om hur låg kvalitet det rent generellt är på färdigmat än hur gott detta egentligen är.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 3/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

Hasse

Så den där gulbruna sörjan ska föreställa remouladesås!?   :o

Är glad att jag hittills sluppit äta detta! Det ser ju, rent ut sagt, vämjeligt ut.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal