Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Fredrik Goldhahn

1


I slutet av oktober 2011 lanserades äntligen Mohac's numrerade upplaga av M2-kockkniven i den hett efterlängtade Mohac Mannerström Edition! En svensk kockkniv av en svensk designer som hyllar svenska bruksredskap, svensk kokkonst och inte minst en svensk kock-ikon; Leif Mannerström.

Mohac har diskuterats i bloggar och forum och lanseringen har skjutits upp gång på gång till mångas förtret och skepsis. Nu har du möjligheten att upptäcka den avgörande skillnaden själv.Snabbfakta kring Mohac Mannerström Edition:

Stål: Svenskt RSP-stål, RWL-34
Härdning: 61 HRC
Skaft: Oljad och vaxad Bubinga
Färg på skaft: Naturell röd/ ljusröd till mörkröd
Bolster: Mässing
2
Det var länge sen vi uppdaterade företagsavdelningen här på matforum.nu så här kommer ett uppdateringsrace - helt i okronologisk ordning - över några av nyheterna i köksbutiken. Vi kommer vässa eventkock.se's sortimentet ordentligt under hela hösten - så därför är det extra kul att börja med en av de senaste nyheterna:

Eventkock.se - Bloggen Självklart finns det en blogg även på eventkock.se! Nu kommer det att bli ännu enklare för dig som kund att hänga med vad som händer. Vi kommer fylla på med alla nyheter, uppdateringar, information om kommande event och projekt mm - men även recept, köksskola, tankar kring kreativ matlagning, mat och dryck i kombination och mycket, mycket mer - så titta gärna in ofta!!!

Kockknivar och knivvarumärken:
RAN snyggt damaskerade kockknivar från japanska Yaxell
Shun Elite och Shun Kaji exklusiva japanska kockknivar från välrenommerade Kai Shun
TWIN 1731 grymt fina kockknivar i knivserien från Zwilling J.A Henkells
Grand Maître köksknivar från den scweiziska arméknivtillverkaren Wenger

Köksredskap:
vitavit Premium nya serien tryckkokare från Fissler
Jamie Oliver Stainless Steel II är den nya serien kastruller, stekpannor och grytor från Tefal
Jamie Oliver Bakformar by Tefal i användarvänligt silikon
Jamie Oliver Köksapparater en liten serie köksutrustning som hjälper hemmakocken att grilla, mixa, skiva, strimla, blanda mm

Vin och Bar:
Vi har uppdetarat kategorierna Vintillbehör och Vinöppnare - för vem vill inte ha en Sabreringssabel från hi end tillverkaren Laguiole en Aubrac?

Inom den närmaste framtiden kommer det hända massor på eventkock.se så prenumerera gärna på Eventkock.se - Bloggen eller vårt Nyhetsbrev Vassa Erbjudanden så får du alltid den senaste informationen om produktnyheter, kampanjer, erbjudanden och mycket mer.

Du vet väl att du som kund hos oss har tillgång till samtliga varumärken och produkter i våra leverantörers breda portföljer? Är det något du saknar, söker efter, vill tipsa om eller om du själv behöver tips & råd så tveka aldrig att maila oss eller ringa Kundservice013 - 465 56 11. Vi svarar snabbt på era förfrågningar och gör allt för att tillmötesgå era önskemål. Kundservice är det bästa vi vet och vi hjälper gärna till att räta ut frågetecknen!

Vi ser fram emot en spännande höst - Välkommen till eventkock.se!

Fredrik Goldhahn
fredrik@eventkock.se
www.eventkock.se
Kundservice 013 - 465 56 11

Eventkock.se's Showroom i Linköping hittar du på Hamngatan 15 b - Öppet måndag till fredag
Endast bokning efter överenskommelse via Kundservice - välkommen att boka ditt personliga möte hos oss!

Bor du i Linköping?
Vi har fria leveranser inom Linköping och levererar din beställning direkt hem till dörren, till din arbetsplats eller efter överenskommelse.

3
Finns det något mot halsont och tappad röst? Jag kraxar som en kråka! =)
4
Ok...nu ska jag skriva något riktigt "kontroversiellt": hur kommer det sig att vi inte äter larver, gräshoppor och andra insekter? De är proppfulla med protein...säker massa annat nyttigt också eftersom de äter friska, gröna blad, andra insekter etc.................när vi går upp i brygga över HUMMER som är till stor del asätare, smyger omkring på botten av ett kanske inte så rent hav och trycker i sig ruttna fiskar som vi inte vet HUR de dog...?...

=)

...vi funderar på den en stund...
5
Kockknivar & köksredskap, köksartiklar & husgeråd.

2005 startade eventkock.se; en butik på nätet för matlagningsintresserade och matproffs. Sedan dess har det hänt; och händer, mycket. Idag har vi ett brett utbud välkända varumärken av kockknivar; Global, Kai Shun, Wüsthof, Satake, Tamahagane, Tojiro, Kyocera, MAC, Porsche 301 och Haiku från Chroma, Franz Güde och Sagaforms EDGE.

Idén är att oavsett din nivå på kunskap ska du hitta en kniv som passar just dig hos oss. Idén är också att vässa vårt sortiment ytterligare i framtiden.

Vet du inte vilken kniv du ska köpa? Vi har en knivskola på vår hemsida ifall du behöver mer information, råd och tips i valet av kockkniv. Tveka heller inte att maila eller ringa oss med alla tänkbara frågor; vi hjälper mer än gärna till.

Inte bara kockknivar

eventkock.se finns allt du behöver för att gå på egna matäventyr. Kastruller, stekpannor, köksredskap, tableware, smarta gadgets och tillbehör från bla Jamie Oliver by Tefal, Nigella Lawson Living Kitchen, Sagaform, Fusionbrands, Arc, Zassenhaus, William Levene, Peel Appeal. Vi letar ständigt efter nya snygga, funktionella och roliga produkter; saknar du något eller har sett en speciell produkt är du välkommen att kontakta oss. Vi belönar användbara tips.

I den här tråden besvarar vi även alla era frågor om våra produkter.

Välkommen in i butiken: www.eventkock.se och ha en underbar dag,

Fredrik Goldhahn, ägare av eventkock.se


6
Alla har vi favorit-gadgets i köket antar jag...vilket är ditt "viktigaste" köksredskap och varför?

Annonser

Powered by EzPortal