Rökt fläskfile

Startat av helfgren, 2012-03-31 08:36

Föregående ämne - Nästa ämne

helfgren

Har rökt fläskfile med mycket gott resultat, gjorde en lag på
2 liter vatten
1,5 dl salt
0,5 dl socker
20 vitpepparkorn
2 lagerblad
Filen fick ligga i denna lag ca 1 dygn, sedan in i röken och fick rökas till en temp av 72 grader .

MVH// Henrik
Carpe diem

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal