Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - annamaria

41
Ja verkligen! Så mycket blött blir det inte i mitt  ;)
42
Jag tänkte göra eget örtsalt. Har dock inte bestämt mig för vilka örter. Har ni gjort eget? Vad har ni haft i för smaksättning? Har läst mig till att det ska göras av grovt salt, helt vanligt.
43
Jag är fundersam på om dem verkligen alltid luktar illa. Det är ändå rätt många som blir sjuka efter intag av dåliga skaldjur. Om dem smakat illa eller luktat illa hade man ju inte ätit dem eller?
44
Hej Ida! Nej bor inte i Skruv men i dess närhet. Jag har fått tag på boken. Säg till din pappa att han ska ställa sig på kö i bokhandlarna på nätet. Så köpte jag min. Den är dyr men bra, vacker och rolig att ha! Ska kolla med svärmor som har koll på dem flesta som bott i Skruv om din pappa  :)
45
Har nu köpt en burk med hela cocktailtomater av märket Delizie. Återkommer.
46
Hellre det gulliga och snälla än allt det argsinta.
47
Har nu sett ett annat tomatmärke: Delizie. Lite dyrare tomater. Jag frågade på Maxi om dem Muttis tomater - vilket dem brukar ha. Fick då till svar att dem nu hade Delizie tomater i stället. Jag köpte aldrig några.

Är det någon som använder dessa? Är dem i klass med Mutti? Till min förtjusning upptäckte jag att min lokala COOP hade både Muttis krossade och passerade tomater på flaska.

Jag kollade ICAS tomater - blivit betydligt dyrare, inte så stor skillnad mot Mutti längre som det var tidigare.
48
Jodå framförallt soppor äter vi oftast vegetariska. Bara en känsla jag fick  :-[.
49
Väldigt svårt att beskriva köttsmak. Men kött smakar det, väldigt mycket kött. Inte surt eller dåligt utan kanske mer åt leverhållet eller vilt eller något sådant. Som sagt svårt att beskriva. Det är inget du missar!
50
Har glömt att skriva här...jag har köpt den. Inte god, håller med agnetasch! Stor och smakar blurk.
51
Det låter gott Andreas! Jag skulle kunna tänka mig att ta bort dillen och ha i kyckling  :)
52
....och man blir nog lite sjukare av en "rare" fläskfilé än en "rare"oxfilé.
53
Jag blev nyfiken på överraskningssoppan, vad innehåller den?
54
Gulasch/köttfärssoppa och ärtsoppa uppskattas mest här. Även kycklingsoppa funkar fint.
55
Krämig Tortiglioni med soltorkad tomat och rostade pinjenötter. 4-pepparstekt fläskfilé och ruccola till.
56
Eftersom jag nu inte kan bestämma mig så ska mina blivnade gäster bjudas på följande miniförrätter dvs 4 st små:

* Lättrostad kavring med laxröra på färskost av getost med pepparrotssmak.
* Kantarellsoppa med liten vitlökspinne
* Klassisk toast skagen (hemgjord majjo)
* Vitlöks och peppar Salami toppad med rostad paprikaost på kavring

Tur dem ska cykla! Välkommen Cykelfest!
57
Citat från: Andreas skrivet 2012-08-27 20:03
"Grisnäringen i Sverige går fortsatt dåligt. Konsumenterna köper kött efter priset. Det trots att EU-grisen i högre grad får antibiotika och lever ett hårdare liv före slakt."

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7893947


Är det bara inbillning eller är det så att ICA´s fläskkött som är på extrapris oftare är danskt nu? Jag har tänkt på det ett flertal gånger sedan i våras. Nu tex kassler. Kanske inbillar jag mig?

Vad säger ni?
58
och hoppas inte Sverige känner sig alltför nöjda med ett silver redan innan  :)
59
Jag är väldigt lycklig över att Sverige är i OS-Handbollsfinal!!!! Tjohoooo
60
Dem går att frysa. Jag skar dem i små bitar och sen frös in. Jag vet inte om dem går att frysa hela?

Annonser

Powered by EzPortal