Jag improvisationsbakade ett rågsurdegsbröd (läste lite olika recept och hittade på en egen variant):
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: Kari skrivet 2009-05-29 20:49
Pasta Carbonara. Förmodligen falsk men det var gott efter sex. Timmar på cykelsadeln
Citat från: kryddburken skrivet 2009-05-15 17:54
Har gjort en grym Chili con Carne! På rent nötkött, ingen färs och inga torra tråkiga bönor! Samt en hel flaska Hobogoblin! Det här blev vädligt lyckat och HETT!!
http://kryddburken.wordpress.com/2009/05/15/chili-con-carne-2/
Citat från: kryddburken skrivet 2009-05-12 20:30
Kari!
Har du provat baka pizzadegen med enbart durumvetemjöl? Om inte så prova! Det blir stor skillnad och väldigt mycket godare! :-D
Citat från: agnetasch skrivet 2009-04-28 09:49
Finns det fortfarande stekta risgrynspuddingskivor över; lägg prickig korv på dom o ät som smörgås!! Till risgrynsgröt kanske?
Citat från: agnetasch skrivet 2009-04-26 16:34
Koka en stor gryta risgrynsgröt. Ät gröten med mjölk. Finns det fortfarande gröt kvar; gör risgrynspudding o frys.
Citat från: Andreas skrivet 2009-04-21 14:24
Vet inte om jag håller med om att riktigt allt kan tas med i en matlåda, kokt potatis är mindre lyckat och även potatismos brukar bli sådär. Stekt falukorv har jag för mig inte blir bra. Men ris pasta och såsig mat som bryggens skriver om brukar alltid gå bra. Liksom kyckling.
Citat från: Andreas skrivet 2009-04-21 13:33
Kan det inte helt enkelt vara så att receptmakarna tycker det är godast när pajen smakar lite syrligt?
Citat från: agnetasch skrivet 2009-04-21 15:49
Det kanske är sockerproducenterna som skriver recepten. Dom får sälja mer om vi öser socker över sura äpplen