Vad blir/blev det till middag idag 2011?

Startat av Stefan, 2011-01-02 17:47

Föregående ämne - Nästa ämne

smakakarin


pejy

Ikväll vankas det Pommes Fondant med lammfilé och rödvinssås + en och annan grönsak. Fondanten tänkte jag koka i ankfett för smakens skull.

Stefan



annamaria

Nu sjuder det en rejäl balja med tomatsås inför morgondagens italien-inspirerande middag. Köttfärsbollar som innehåller parmesan och rivet citronskal ska det bli. Spagetti och frästa grönsaker till.

Adam

Ikväll blir råbiff med färskriven pepparrot och krispiga primörer ifrån torget.


Marris


smakakarin

Grillad karré, klyftpotatis, vitlökssås och gorgonzolagratinerad sparris. Det var godare än det såg ut :-)


http://ensmakavkarin.wordpress.com/2011/05/01/gorgonzolagratinerad-sparris/

Adam

Grillhalstrad råbiff med bondbönor, pepparrot, rädisor, rödbetor och hemgjord dijonmajonnäs.
Helt klart en favorit.
http://winendine.se/?p=5476



Karolina

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon, potatis och rädisor. Min man kom hem från en vecka i Marocko och jag tänkte laga något riktigt svennigt till honom.

Andreas

Idag blev det Carbonara till middag. Nästan lite för mastigt då jag åt lammstek med rödvinssås och potatisgratäng till lunch. Brukar normalt försöka äta en lättare middag när lunchen är tyngre och vice versa men det är inte alltid det går att pricka rätt.
Den som inte frågar får inga svar.

Adam

Senaste tilltugget blev en enkel sashimi på lax.
http://winendine.se/?p=5518

smakakarin


Adam

Sill med gräslök, dill, rödlök, ägg och smör. Serverades med knäcke och Västerbottenost.
http://winendine.se/?p=5588

Christina

En kyckling-wrap med salsa på avocado och tomater, kryddad med lime och färsk koriander. Passade jättebra en sån här fin försommardag!

http://slowfood-tinna.blogspot.com/

Stefan


smakakarin


Patrik

tempurafriterade maskrosblommor, räkor, picklad morot och ris.

Annonser

Powered by EzPortal