Vad blir/blev det till middag idag 2011?

Startat av Stefan, 2011-01-02 17:47

Föregående ämne - Nästa ämne

Stefan

Citat från: roffekock skrivet 2011-03-13 10:51
Stefan HUR STORT MÅSTE INTE MUNNEN VARA FÖR ATT KUNNA GAPA ÖVER DENNA SKAPELSE8) 8) 8)

Men den ser smmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrriiiiiiig ut.

Rolf


Hehe, ja man fick gapa stort, men på nått sätt gick den ner :D

Adam

Citat från: Jacob Gustav skrivet 2011-03-12 00:51
Ser riktigt gott ut Adam.


Får tacka för det.

@Stefan: Ser fint ut som vanligt

Adam

Helgens ena förtugg i form at en bruschetta med hackad tomat, salladslök, olivolja och en rejäl skiba bayonneskinka. Enkelt och gott.
http://winendine.se/?p=4830

Stefan

Citat från: Adam skrivet 2011-03-13 15:44
@Stefan: Ser fint ut som vanligt


Tack!

Citat från: Adam skrivet 2011-03-13 15:48
Helgens ena förtugg i form at en bruschetta med hackad tomat, salladslök, olivolja och en rejäl skiba bayonneskinka. Enkelt och gott.


Måste ju säga att dina bilder inte heller går av för hackor. Det ser riktigt, riktigt fint (och gott) ut!

Adam

Citat från: Stefan skrivet 2011-03-13 21:37
Måste ju säga att dina bilder inte heller går av för hackor. Det ser riktigt, riktigt fint (och gott) ut!


Trevligt att höra

Adam

Har blivit mycket lamm det sista och här kommer ytterligare en variant på kotlettrad med citronsås och koktpotatis. Såsen görs på salladslök, citron, vitt vin, grädde, fond och om man vill ha en extra dimension, rosmarin.
http://winendine.se/?p=4837


smakakarin


Mandala

Idag gjorde jag veggibullar - kikärtsbullar med bla solrosfrön, morot och vitlök, en god olivsallad, avokado och en kall vitlökssås till.

smakakarin

Kycklingrullader fyllda med färskost, potatisgratäng med chevré och morotstsatziki.




annamaria

Fredagsmysmaten består idag av Pitabröd, köttfärsröra, guacamole och massor av goda grönsaker. Gott vin till det.

Mandala

Jag bjöd familjen på, hmm kanske inte någon klassisk fredagsmat men de var väldigt nöjda, dubbelpanerad fisk med hemmagjord aioli, citron och gröna ärtor, kallstekt potatis (för lägre gi).

Jag lyckas aldrig lägga in nån bild, så jag länkar till receptet:

http://mammamandala.wordpress.com/2010/09/16/dubbelpanerad-torsk-lite-nyttigare/

smakakarin



annamaria

Grekiska färsbiffar (vitlök, oregano, basilika, sambal bla), godaste Tzatsikin ever...(avrunnen turkisk yoghurt) och klyftpotatis.

smakakarin


Krista

Grymt god middag igår: gotländsk entrecote, bea, vitlöksstekta champinjoner och tzatziki.

Ulf Stjernberg

I dag blir det salladswraps med grillad kyckling som står i ugnen nu med en sambal olek, lök keso i.


Mickan

Efter ett tufft träningspass på fredagkvällen lagade jag och en kompis stora portioner pasta med ugnsbakade tomater, skogschampinjoner, färsk spenat och grillat kycklingbröst samt parmachips. Ringlade lite tryffelolja på toppen. Mums!

På lördagen blev det kokt torsk, förlåt men det var länge sedan ;) med hackat ägg och skirat smör. God potatis till.

Åter till strikt kost såhär på söndagen så det har blivit Alaska Pollock med ris och currysås, ris och köttfärssås och till sist ett lass bulgur med marockanskt kryddad kyckling. Kvällsgröten fick sällskap av rivet äpple och kanel och kvargen har ätits med både röd och gul FunLight ;)
Video meliora proboque deteriora sequor

Adam

Du kör på hårt Mickan. Mycket mat och nyttigt, imponerande.

Själv har helgen bland annat bjudit på följande färskpasta i form utav spenat-och ost ravioli. Färsk blandspenat fräst med salladslök och detta blandades med ricotta och parmesan, vilket användes som fyllning i min egengjorda ravioli.
Serverades med smält smör. Bland det godaste jag har gjort i år.

http://winendine.se/?p=5063


Annonser

Powered by EzPortal