Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av macce
 - 2008-08-30 11:42
Det handlar väl mest om typen av galler. Gjutjärnsgaller måste man ju olja med jämna mellanrum för att de inte skall rosta och bli förstörda, men inte behöver man göra det efter varje grillning.

Spraya tror jag inte på, det är ju gallren som skall oljas, inte hela grillen. Jag använder en trasa i stället.
Skrivet av agnetasch
 - 2008-08-29 15:28
Kommer inte ihåg varför. Läste om nåt, köpte sprayen o glömde bort=lever lika lycklig för det.
Skrivet av Znapper
 - 2008-08-29 15:25
tror tanken var att det skulle vara lättare att göra rent gången efter.
Skrivet av Andreas
 - 2008-08-29 15:08
Varför vill man spreja olja på gallret, det har jag aldrig gjort?.. Möjligtvis har jag penslat nån gång som exempelvis när jag gjorde pangasiusexperimentet.
Skrivet av agnetasch
 - 2008-08-29 11:31
Vi köpte FRY easy på ICA-butikens mejeriavdelning. Solrosolja i 250 ml sprayflaska.
Mannen är måttligt nöjd med den.
Spraya INTE på gallret då det ligger på grillen; det blåser ner en massa olja på brännarna som brinner sen.
Skrivet av Znapper
 - 2008-08-28 23:42
I USA kör dom med en matolja på sprayburk som dom använder på grillen efter dom har gjort ren den.
Vet nån om det går att köpa i Sverige?

Annonser

Powered by EzPortal