Citat från: David skrivet 2010-03-03 22:25
(Eller tja, 39-49kr kilot för skit är ju ganska dyrt, faktiskt)
Citat från: Urban skrivet 2007-08-03 10:28Men jag hade gärna köpt en färsk flintastek (om det hade funnits) och kryddat den själv. Jag kan tänka mig att resultatet hade blivit mycket bättre än det färdigkryddade skräpet som säljs.
Är det någon som vet vad flintastek egentligen är för kött?.
Andreas: vilket märke på flintasteken var det?.
Citat från: Urban skrivet 2007-08-03 10:51
Bästa resultatet skulle väl ändå bli om man fick behandla köttbiten själv utan att det legat en massa gamla kryddor på innan.
Saltet i kryddorna drar ju ut vätska ut flintan och därigenom gör den torrare.
Skinkan är ju ingen dålig köttbit och borde behandlas på ett bättre sätt än flintastek-tillverkarna gör.
Citat från: roffekock skrivet 2009-05-05 22:17
Vilket är för övrigt ditt favoritkött att grilla
Citat från: roffekock skrivet 2009-05-05 22:17Fläskkarré, skivad med ben.
Vilket är för övrigt ditt favoritkött att grilla