Citat från: Hankki skrivet 2013-08-14 19:47
Hur definierar ni "överskattad".
Åker man till Mc D så får man pommes frites och en hamburgare som är värd ca det man betalar o dyl. För mig är överskattat sådant som kostar mer än vad det smakar.
Citat från: kurt skrivet 2013-08-20 17:30
"vanlig hederlig bonnlimpa eller en klassisk baguette" är förmodligen också i original bakade på surdeg, Det är inte surdegen som ger stora bubblor eller hård skorpa, det handlar ju bara om hur man bakar i övrigt. Det finns ju oändligt många olika sorters bröd bakat på surdeg som inte alls har dessa egenskaper, och varför skall man göra brödet själv om man inte är intresserad så kan man väl köpa det.
Citat från: Psilander skrivet 2013-08-13 21:30
Surdegsbröd.... superhypat av alla matnördar, krångligt att göra men är sådär att äta. Inte äckligt men helt överdrivet. Duger inte till en vanlig macka (för mycket luftbubblor), orimligt vass och hård skorpa på brödet. Det är inte värt det, färskt vanlig hederlig bonnlimpa eller en klassisk baguette är mycekt godare.
Surdeg är alltså inte värt ansträngningen för ett segt resultat
Citat från: Hankki skrivet 2013-08-14 19:47
Hur definierar ni "överskattad".
Åker man till Mc D så får man pommes frites och en hamburgare som är värd ca det man betalar o dyl. För mig är överskattat sådant som kostar mer än vad det smakar.
Citat från: Andreas skrivet 2013-08-15 08:55Ja
Inkluderas den i bladsörja med unken basilikasmak
Citat från: Hankki skrivet 2013-08-14 19:47
Hur definierar ni "överskattad".
Åker man till Mc D så får man pommes frites och en hamburgare som är värd ca det man betalar o dyl. För mig är överskattat sådant som kostar mer än vad det smakar.
Citat från: Andreas skrivet 2013-08-14 18:25Ja
Har du gjort egen pesto nångång?
Citat från: Freddy skrivet 2013-08-14 21:42
Min käpphäst är kräftor. Dyra som sjutton men kokade i en lag som tar bort råvarans naturliga smak och tar över helt och hållet och helt omöjliga att variera.
Citat från: smakakarin skrivet 2008-03-26 10:05
Jag kan inte annat än hålla med! Smaken i olivolja är för mig för klen för att jag ska tycka att det blir någon vidare smaksensation om man ringlar det över sallader osv.