Citat från: roffekock skrivet 2007-08-20 05:37
Detta är ett sätt att bevara fukten på köttytan att det inte ska torka ut. Man kan naturligtvis använda sig av andra metoder vilka vet du säkert.
Citat från: roffekock skrivet 2007-08-20 05:37
Att blanda denna vätska med en syra är positivt detta är en iaktagelse ... Rent kemiskt kan jag inte utveckla resonemanget men kan naturligvis göra det om intresse finns.
Citat från: Andreas skrivet 2007-06-21 00:34Ett bra sätt är att använda en blommspruta och duscha köttet lite varje halvtimma förslagsvis,Du kan blanda olika vätskor i blommsprutan men en viss syra är alltid bra för kött då uppstår en form av enzymprocess och gör köttet smakligare.tex vatten rödvinsvinäger.
Tillsätter du extra fukt eller menar du att hålla kvar fukten från det man grillar i grillen?
Citat från: Sweber skrivet 2007-06-18 15:38
Det viktigaste med bbq-grillning enligt mej är att hålla nere tempen och uppe luftfuktigheten