Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av oyvindvagen
 - 2008-05-08 22:22
MMh kammben/revben på kalv, nu fick du det att vattnas i munnen på mig Rolf, blir en tur till hallen i nästa vecka.
Skrivet av roffekock
 - 2008-05-01 21:14
Jag skulle fördra ben från kalv för dom är lite mjällare i sin smak,dessa ben finns att få tag på men är inte lätt man måste beställa hos sin slaktare. Det går inta att finna i köttdisken på varuhuset.

/rolf

kolla runt lite här finns matnyttigt för din bbq

http://www.bbq.se/Webbplats/intro.html
Skrivet av agnetasch
 - 2008-05-01 18:26
Så här säger Menyse.com om högrev av oxe:
Högrev är nötdjurets axelpartiet. Högrev får bara säljas benfritt pga BSE problemet (galna kosjukan)
Kan vara förklaringen till att du inte sett några högrevsben i affärerna. Men var det inte på väg att släppas?
Skrivet av bryggens
 - 2008-05-01 16:05
Hittade recept på revbensspjäll av nötkött i en grillbok, men jag har nog aldrig sett något sådant i en affär.
Tydligen var det ur högreven man tar dom, så, vart hittar man såna, var tar dom vägen?
Någon som sett eller använt?

Annonser

Powered by EzPortal