Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2008-06-12 18:59
I just den här rätten känns det som om de extra 100 grammen var sås. Men visst märks det att det är större portion,  jag har ätit nån annan sån här XL förut och helt klart är det mer mat och de där sista 100 grammen kan nog mätta ganska ordentligt eftersom mängden mat som behövs för att svänga från inte riktigt mätt till rätt ordentligt mätt inte är så stor. Har inte koll på vad XL kostar men tror det är ett par tre kronor mer än den vanliga findusmaten. De här rätterna finns bara som XL och kanske lika bra det.
Skrivet av Kari
 - 2008-06-12 15:01
Andreas: Enligt Din uppfattning, vad var det som var XL i lådan? 500g mat, märkte Du det? Blev Du sissådär 20% mer mätt? ;)

Vad kostar en XL-lunch? Finns den som standardstorlek å?
Skrivet av Andreas
 - 2008-06-12 14:00
Schnitzel med potatisgratäng, rödvinssås och grönsaker

När jag ser upplägget med de starkt färgade grönsakerna mot vit bakgrund går tankarna till fruktcocktail på burk med grädde och visst är den vita såsen läskigt blank och tjock? Nä det ser inte gott ut.

Såsen smakar ost och är bättre än den ser ut men där är väldigt väldigt generöst med sås och det blir faktiskt lite halvruggigt efter ett tag med all denna sås. Visst är det smart av Findus att ha i massor med sås då sås är väldigt billigt men några gränser måste det väl ändå finnas? Grönakerna är tämligen smaklösa men hade de varit godare hade det gärna fått vara mer av dem. Potatisen har hyfsad konsistens men är osalt. Schnitzeln är godkänd. Rödvinssåsen inte så pjåkig förutom lite tunn men det var väldigt lite av den. En väldigt obalanserad historia som man visserligen blir mätt av men också lätt illamående av all sås.

Innehåller både smakförstärkare E621, E635 och jästextrakt.

¤ Uteende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5

Annonser

Powered by EzPortal