Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2010-09-10 08:37
Javisst vore det intressant med kurs, problemet är att vi är så geografiskt utspridda över hela landet. En variant kanske annars är att fråga nån bekant i något jaktlag om att få vara med när de styckar sin älg nu i höst?

Ser också att det finns mycket om styckning på Youtube:
¤ How to butcher a deer at home part 1
¤ Jeffrey Ruhalter how to butcher a pig
¤ Worlds fastest pig butcher
¤ The Chef's Academy: Butchering a lamb_pt1
Skrivet av Mickan
 - 2010-09-09 20:02
Finns det inte styckningskurs i form av studiecirkel hos något av era studieförbund? Om inte kan ni ta kontakt med dem och de kan då ordna former för detta som ger bidrag till er så att det löser sig på ett bra sätt.

Kolla t ex med Folkuniversitetet.
Skrivet av Robert021
 - 2010-09-09 19:46
Jag är själv intresserad av att lära mig att stycka. Det är något som jag känner att jag skulle ha nytta av, då skulle jag kunna köpa helt lamm eller gris.

Jag har börjat bolla iden med en slaktare här i Västerås och vill höra mig för om intresse här. Skulle någon här på forumet vara intresserad av att lära sig?

Annonser

Powered by EzPortal