Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av DrNo
 - 2014-01-05 12:04
Det närmaste jag kommer att tänka på är "koka soppa på fysik". Kan vara svår att få tag på, men enstaka ex syns på antikvariat ibland.
Skrivet av polarbear
 - 2013-12-11 14:22
Citat från: vilsjin skrivet 2013-12-09 10:39
Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?


Ska kolla in den, tackar!
Skrivet av vilsjin
 - 2013-12-09 10:39
Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?
Skrivet av polarbear
 - 2013-12-09 09:59
Vet ni om det finns någon (gärna svensk) bok som har samma tänk som Modernist Cuisine?
Upplever att det mesta är massa receptsamlingar.

Annonser

Powered by EzPortal