Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Lucy
 - 2018-09-14 13:27
Tack för svar! Provade med päronmarmelad först ocgcfrt gick prima! Nu kör jag äppelmos oxå.
Skrivet av webguide
 - 2018-09-14 07:54
Citat från: Lucy skrivet 2018-09-12 10:38
Jag har väldigt mycket äpplen o päron och tänkte koka marmelad och mos. Någon som vet om det går att koka utan att skala frukterna eller om det inte blir gott?


Heston Blumenthal kokar med potatisskalet när han gör potatispurré för att få mer potatissmak på den... Samma sak gäller nog t.ex. äpplen.
Skrivet av agnetasch
 - 2018-09-14 06:42
Jag skalar aldrig äpplen innan jag gör mos, jag tycker att smaken sitter där. Dessutom är jag lat ;D
Skrivet av Lucy
 - 2018-09-12 10:38
Jag har väldigt mycket äpplen o päron och tänkte koka marmelad och mos. Någon som vet om det går att koka utan att skala frukterna eller om det inte blir gott?

Annonser

Powered by EzPortal