Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Skogis
 - 2018-11-05 15:44
Salsus.se är ett tynande forum med mycket inspiration vad det gäller korv.

Annars kan jag kanske inspirera lite med att årets lamm är beställt med tillhörande tunntarmar. Har frågat om jag kan få fler än från lammet jag köper och det skulle inte vara något problem, årets prinskorvar kommer därför att bli extra goda med hemrensat korvskinn av yppersta kvalité.  :)
Skrivet av Paul
 - 2018-11-05 11:41
Hej vill gärna vara med här för att få i inserason av olika korvar
Skrivet av Bertil
 - 2010-04-02 14:35


www.carnivor.se  är den första web-butiken i Sverige för hemmatillverkaren av korv! Fjälster från får och svin ligger på tuber med 4,5 meter på varje tub. Fjältret blir på så sätt mycket lätthanterligt och enkelt att använda.
Buntad krok- och raktarm från nöt säljs i längder på 4,5. Nitritsalt och startkulturer för salamis är på väg.

Välkommen till www.carnivor.se

Annonser

Powered by EzPortal