Om man marinerar för smaken så kör jag hellre på lite glaze på slutet. Då behåller man köttets egenskaper men får ändå en lite annorlunda smak.
![Leende (smiley) :)](https://matforum.se/Smileys/fugue/smiley.png)
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: MiGa skrivet 2008-05-25 01:50
Blev lycklig ägare till en ONE-TOUCH GOLD 57 cm i helgen.Har aldrig haft en Weber för, blev mycket imponerad av värmen i den.
Köpte Weber grillbriketter men inget rör,fick ej fyr på dom med tändvätska varför? Är det för dom är så hårda? Jag tog andra briketter så det blev grillning till slut ändå. Satt och tittade i Webers produktguide j-vlar vad med grejor där var,någon som provat tända briketter med Looftlighter?
Citat från: agnetasch skrivet 2007-06-21 18:06
Nu har vi provat vår kycklinghållare från Weber.Naturligtvis utan att kameran var framme.
Vi använde en liten kyckling på 1 kg,klappade in den med en av mannen blandad grillkrydda(?) o hällde gammal påskmust i koppen.Eftersom vi har två brännare på gasolen fick den stå på den ena med lägsta värmen på,den andra var på till c:a 75%.Kycklingen vändes efter halva tiden.Det tog inte en timme så var pippin klar,mör saftig o bara jättegod.
Ställningen var väldigt praktisk;den står stadigt o vätska samlas i skålen så man kan ösa kycklingen om man vill. Kycklingen går lätt att rotera.Den här apparaten kommer vi att använda mycket!
PS Locket gick att stänga!Inga huvar av al-folie behöver byggas.