Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dennis Lundin

21
Om man marinerar för smaken så kör jag hellre på lite glaze på slutet. Då behåller man köttets egenskaper men får ändå en lite annorlunda smak. :)
22
Åh detta låter spännande!
Skall försöka ta en bild idag redan. :)
23
Nja inget som passade mig heller. Skall man ha något så får man nog bygga det själv.
24
Det blev en vanlig flintastek från ica igår. Lite fantasilöst. Men det vart gott ändå. Serverade med färskpotatis och Maker's Mark Gourmet Sauce. Mums!
25
Lite märklig form på pizzorna. Men dom såg VÄLDIGT smaskiga ut! :)
26
Den ser ju ganska trevlig ut. Lite litet som "mingeltält" som dom skriver kanske. :)
Sotigt vet jag inte om det blir i taket. Men onekligen borde det bli ganska fett så småningom.
27
Andreas: Börjar du fundera på att IMPORTERA en grill? :)
Vad gäller träbord, har du sett vad många utemöbler som INTE underhålls? Rätt mycket fler än dom som verkligen gör det, tyvärr.
28
Instämmer med sweber.
Jag äger själv http://www.weber.eu/smartsite.dws?id=11253 och den håller vad den lovar och mer. Bordet tål hård påverkan av solen utan att blekas nämvärt. Jag har haft min stående i solen i 3 år och fortfarande går den att göra rent fint och lätt. :)
29
Nu fyller vi upp lagret inför sommaren!
Massa nyheter och endel annat som tog slut första veckan vi hade öppet.

Blair's Heat Chipotle Slam Hot Sauce
Blair's Heat Habanero Mango Hot Sauce
Blair's Heat Jalapeno Tequila Hot Sauce
Blair's Heat Wasabi Green Tea Hot Sauce
Blair's Jersey Death Sauce Hot Sauce
Blair's Q Heat Exotic Hot Sauce Gourmet Sampler 4 Pack
Blair's Beyond Death Hot Sauce
Tennessee Whiskey Barbecue Sauce with Jack Daniel's 151 Poof Ext
Papaya Curry Marinade and Meat Tenderizer Sauce
Pappy's XXX White Lightnin' BBQ Sauce
Walkerswood Jamaican Jerk Seasoning
Chicks Dig Me Mango Chipotle Grilling Sauce
Maker's Mark Gourmet Sauce
Zulu Zulu Xtra Hot Hot Sauce
Zulu Zulu Garlic Peri Hot Sauce
Zulu Zulu Lemon and Herb Peri Hot Sauce
Jim Beam Steak Sauce
Jim Beam Marinade
1 Million Scoville Concentrated Pepper Extract Hot Sauce
Dave's "Ghost Pepper" Jolokia Private Reserve Hot Sauce - 2008
Widow No Survivors Hot Sauce with Spider on Neck of Bottle
Ass Kickin' Beef Jerky
Ass Kickin' Chipotle Honey Peanuts
Ass Kickin' Honey Roasted Peanuts
Ass Kickin' Microwave Popcorn
Dave's Burning Hot Nuts
Dave's Lucky Nuts
Dave's Microwave Popcorn
Hottest Fuckin' Nuts
Wasabi Bombs
Wake the Fuck Up Coffee
Tennessee Whiskey BBQ Seasoning & Rub

Så ser nästa veckas leverans ut från staterna.
30
Ja använder uteslutande webers briketter. Har provat andra men inte varit nöjd. Det stör mig när man råkat glömma köpa webers och handlar något skräp i icabutiken. Webers kan jag tända om både en och två gånger. Icas och andra blir det inget kvar av att ens tala om. Dom brinner ut snabbt och det blir bara en flyktig aska kvar.

Jag läste för länge sedan att det skulle vara mer sand i webers? Har för mig att det var sandinnehåll.
Men även om så är fallet så regerar webers än så länge helt utan motstånd hos mig.
31
Var på granngården idag. Där fanns endel feta grillar som hette "Habanero" ?
Vad är det för märke? Är det något äldre som bara bytt namn? Känslan i dom var väl sådär, men trevligt namn. :D
32
Citat från: MiGa skrivet 2008-05-25 01:50
Blev lycklig ägare till en ONE-TOUCH GOLD 57 cm i helgen.Har aldrig haft en Weber för, blev mycket imponerad av värmen i den.
Köpte Weber grillbriketter men inget rör,fick ej fyr på dom med tändvätska varför? Är det för dom är så hårda? Jag tog andra briketter så det blev grillning till slut ändå. Satt och tittade i Webers produktguide j-vlar vad med grejor där var,någon som provat tända briketter med Looftlighter?


Hehe du kan glömma att tända briketterna med tändvätska. Dom är för hårda och suger inte in vätskan. :)
Det är tändrör eller en eltändare som gäller. Bäst glöd får du ju om du kör tändrör tycker jag själv, då blir allt lika varmt på en gång i glöden.

Grattis till ett bra inköp av grill! Den kommer du ha nytta av många många år! Har haft min weber i 3 år nu, står ute i ur och skur, inte en rostfläck eller liknande på den. :)
33
Gjorde mig en jamaicansmarinerad karré med bulgursallad och chipottle grillsås.
http://i27.tinypic.com/fc477l.jpg

Smarrigt värre!
34
Nu är det nära. Någong gång under dagen (idag fredag den 16 maj) öppnar vi butiken!
Så varmt och hett välkomna in!

Mvh Dennis Lundin
35
Personligen har jag inga som helst problem att fixa alla tillbehör. Men det är ju roligare om man hjälper varandra. Själva grillningen är ju en ganska liten om än så viktig del. Men givetvis står jag inte och tittar på en köttbit utan att hjälpa till med övriga tillbehör. Men nu gillar jag ju att laga mat också iofs så kanske därför jag inte är rädd att ta i lite.

Men till viss del kan det nog stämma att sommaren och grillen är männens chans att visa att dom minsann och kan laga mat. :D
36
Jo stämmer nog Sweber. Blev nog mest glad att det var 10kilo i stöten, slipper man bära så många säckar. :D
37
Jag har också provat dessa nu. Klart godkända, tror inte det är så stor skillnad från dom tidigare. Och är inte dessa billigare? 119kr betalade jag för 10kg. Känns som dom kommer räcka en bra bit in på sommaren.

Klangen när dom laddas i tändröret är samma som tidigare. :)
38
Bara det blir bättre än "licence to grill" som jag hade stora förhoppningar på. Snacka om bakslag och besvikelse.
39
Ja jag köpte faktiskt precis på mig en 10kg påse med just dessa nya weberbricketter, har dock inte provat dom än. Har en påse kvar från ica som var rena skämtet, men har järnia stängt och man varit orutinerad nog att glömma köpa innan får man lida. :)
40
Citat från: agnetasch skrivet 2007-06-21 18:06
Nu har vi provat vår kycklinghållare från Weber.Naturligtvis utan att kameran var framme.
Vi använde en liten kyckling på 1 kg,klappade in den med en av mannen blandad grillkrydda(?) o hällde gammal påskmust i koppen.Eftersom vi har två brännare på gasolen fick den stå på den ena med lägsta värmen på,den andra var på till c:a 75%.Kycklingen vändes efter halva tiden.Det tog inte en timme så var pippin klar,mör saftig o bara jättegod.
Ställningen var väldigt praktisk;den står stadigt o vätska samlas i skålen så man kan ösa kycklingen om man vill. Kycklingen går lätt att rotera.Den här apparaten kommer vi att använda mycket!
PS Locket gick att stänga!Inga huvar av al-folie behöver byggas.


Jag har en precis likadan. Fick speciallbeställa den via järnia när jag köpte den för något år sedan. Kan bara hålla med. Häll lite öl, örter och vad du nu vill i skålen. På med toppen och trä på kycklingen. Sällan är en kyckling så saftig som efter en timme på denna lilla hållare! :)

Bifogar en bild på min hållare så får ni en liten aning om hur den fungerar och ser ut.
Nu sitter korken på plats på toppen. Denna tar man givetvis bort innan och trycker ner i halsen på kycklingen för att tvinga ångorna att gå ut i köttet sitället för upp genom halsen.

Annonser

Powered by EzPortal