Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - andersb

1
Vilket bra tips! Det behövs verkligen på vår grill.
2
Hej!
Har du den bara i vatten och ingen gjord? Hur ofta byter du vatten?
3
Fick just lära mig ett smidigt sätt att få rumstempererat smör snabbt. Ett bra trick att ta till om man kvickt vill slänga ihop lite kryddsmör till exempel.

Man lägger helt enkelt smör på en tallrik, sen tar man ett glas och häller varmt vatten i (gärna kokande om glaset tål det). Låter vattnet stå en stund i glaset så att glaset blir riktigt varmt. Sen häller man ut vattnet, torkar ur glaset och ställer glaset över smöret. Sen väntar man i cirka 10 minuter och så vips, så har man lagom mjukt smör.

Tack för mig. :-)
4
Jag har läst på flera ställen att man kan köpa vanlig romansallad och sedan sätta "stumpen" i en kruka. Efter 1-2 veckor ska man kunna ha ny sallad.

Låter ju bra, men jag har inte lyckats. Efter två veckor har det kommit några pyttesmå nya blad bara. Vad gör jag för fel? Funkar det bara mitt i sommaren kanske? Någon som har provat?
5
Kan bara hålla med om att de buyer är fantastiskt bra stekpannor när man väl har stekt in dom ordentligt. Känns som om de kommer hålla hela livet.

Annonser

Powered by EzPortal