Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Cornelia

1

Armano's Deli är din delikatessbutik och tryffelspecialist på nätet med förstklassiga delikatesser från Kroatien! Vi är relativt nystartade och du hittar oss här www.armanosdeli.se.

I vår butik hittar du olika tryffelblandningar, olivoljor med tryffelarom, honung med vit tryffel, salami och ost med tryffel med mera. Du kan även beställa färsk tryffel genom oss. Vi säljer även tomat- och olivröror, högklassiga olivoljor, fruktsirap, juicer m.m. Du hittar recept, kataloger och info om tryffel och vi anordnar även tryffelprovningar!

Armano's Deli idé är att visa en helt ny kulinarisk bild av Kroatien. Därför ger vi dig den mångfald, idérikedom, variation och utsökta kvalitet som kroaterna är vana vid. I jakten på de allra bästa råvarorna och det genuint kroatiska som ger den "lilla extra" matupplevelsen, har vi valt ut de produkter som borgar för högsta kvalitet och äkta kroatisk matglädje.

Välkommen in och låt dig väl smaka!

Annonser

Powered by EzPortal