Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - evaris

1
Hur vet man när hållbarheten går ut på öppnade förpackningar? En del skriver man t.ex håller två veckor efter öppnad förpackning men det är på få matvaror ???
2
Hur rör man ihop en riktig norrbottnisk klimp de recept jag hittar på nätet funkar inte sist rörde jag ihop nån slags smet själv som fick rätt konsistens men jag är recept och mått fixerad så jag skulle vilja ha recept.
3
Kära Nån! Är det någon som har recept till en gurka mormor gjorde på 60_talet så långt jag vet gurka ättika och vatten socker men i vilka mängder och vilken sorts ättika.
Den var så god.
4
Ja det skulle väl också gå med att skära portionsbitar av laxsida och panera  och steka. Lax tycker dom ät en hit. Nån som har  nån snabbrörd sås som kan vara gott till.
5
Jag medger att jag fick det hela att låta skumt men vet någon om någon snabbmat man kan ta till  om man ska bort eller på kalas och frossa på en massa tårta. Bullens korv har varit en favorit men nu har barnen börjat bli lite less på dom. Alltså inte gourmeförslag utan sånt kräsna barn äter. ;)
6
Finns det några bra förslag vad man kan ta till istället för korven då man ska snabbt ska ha nåt i sig :) ttt

Annonser

Powered by EzPortal