Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TomasEriksson

1
Köpte det på Ica Maci i Haninge. Har frågat charkpersonalen men dom har slutat att köpa i märket. Har kollap på CoopForum här i Haninge men dom har inte heller.
2
Har iofs aldrig provat att tillverka själv men just det här märket jag är på jakt efter är det absolut godaste. Godare är både Ridderheims och möllers. Finns det ingen som vet vilka jag menar. Finns som sagt tre smaker men det är bara en smak/förpackning. Det är väldigt enkla plastförpackningar med antingen röd (chili), gul (vitlök) och svart (pepppar). Måste hitta en förpackning snart.
3
Övrigt om mat / Jakt på ölkorv
2009-05-01 22:32
Hejsan är på jakt efter en grymt god ölkorv. Dom har haft den på ICA Maxi här men nu har dom slutat med dom. Det är ett trepack med korvar. Finns i smakerna vitlök, peppar och den bäst : chili. Men jag har glömt bort vad märket heter. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta? Måste få tag i en förpackning snart.

Annonser

Powered by EzPortal