Floyd har avlidit

Startat av webguide, 2009-09-15 12:06

Föregående ämne - Nästa ämne

webguide


chepplin

Tråkigt..det var ju han som tog min Matlagningsprograms-oskuld....sen dess har man varit fast!

Morsan

Det är verkligen sorgligt.:(
Nuförtiden ska matlagningsprogram vara så styleade och sensuella. Människor står i pyntade kök med pastellfärgade skålar och suger på fingrarna som porrstjärnor. Näe, tacka vet jag Floyds härjade nuna och totalt opolerade program.

webguide

Ja, han var på nått sätt the real thing!

crlhrv

skönt att vi ändå har Per Moberg som följer i Floyds fotspår
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Gilius

Floyd tyckte jag var underhållande, men det var ingen stor matlagningskonst i hans program. Bra att Per Morberg kör samma stuk, dock är han inte ens rolig.....

/gilius

Morsan

Jag betvivlar att någon som är så packad under matlagningen återigen kommer att visas på TV. Fast lite kul är det ju att han lyckas laga all den där maten med en futtigt gaskök, mitt i gatan, på hotellrum o s v.
Nej, inte var det för kokkonsten man tittade på Floyd.:D Men jag har faktiskt en mycket trevlig kokbok som han har skrivit "Floyd on France" och den är riktigt bra. Särskilt receptet med 1 kg kyckling och 1 kg vitlök.

chepplin

Mitt enda minne av Floyd var att han alltid laga mat ute, alltid vitløk och alltid ett glas vin till sig själv!
Har också något minne långt bak i huvudet att han packeterade in en köttbit i folie..som han sedan tillagade genom att fästa i motorn på bilen och sen körde dom en stund tills köttet var klart! Kan också har varit en drøm...

webguide

Floyd hade en äkta kärlek till mat, det är det som lyser igenom, som gör hans program så speciella. Videon på bbc´s sida är en ganska sammanfattning.

Filippa


Mickan

Jag är väl hyfsat imponerad. Om jag lämnar hans alkoholintagande åt sidan tycker jag ändå att han saknade variation. Om man tittar på hans program (nyligen i repris på BBC) ser man att många recept nästan är identiska. Framför allt beror detta kanske på att det ofta skulle gå snabbt. Ni vet ju att woken ofta stått i centrum. Otaliga är de rätter som börjat med mosad vitlök, riven ingefära och sedan attackerats av strimlad kycklingfilé. Jag tycker med andra ord inte att de tillfört mig något vad gäller recept. Däremot är det som någon annan skriver en kontrast till allt tillrättalagt plus att man fått se spännande miljöer. 
Video meliora proboque deteriora sequor

Morsan

Men där håller jag inte med. Floyd gjorde ju en hel serie från Italien t ex där det inte var standardreceptet. För att inte tala om de franska recepten.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal