Surkål

Startat av jelvis, 2010-01-25 20:33

Föregående ämne - Nästa ämne

jelvis

Någon som har gjort surkål själv och har några erfarenheter att dela med sig av? Jag är sugen på att prova att göra både surkål och kimchi.

Kari

Bra tråd! Här lyssnar jag gärna :) *mums*

Mickan

Jag äter massor med surkål men köper. Framför allt för att det finns så mycket bra! Detta är en av de få saker som jag köper färdigt. Jag piffar i o f s till den genom att blanda i 1 msk stött kummin, ett stort rivet äpple och 1-2 dl vitt vin och låter det sedan puttra 1 timme. Blir kanon!

En vän gjorde det här receptet:
http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/S/Syrad-vitkal---surkal/

Tyckte att köpt är godare...
Video meliora proboque deteriora sequor

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal