Pasta Carbonara

Startat av Andreas, 2007-05-08 18:34

Föregående ämne - Nästa ämne

webguide

Citat från: Mickan skrivet 2010-06-07 19:32
Jag är allmänt skeptisk mot alla "ska" och "om det är äkta". Rätter har sina varianter och de utvecklas och förändras!


Jo men jag pratar om den traditionella metoden att göra en Carbonara. Att ett recept förändras kräver ju att det har ett ursprung. Enligt ursprungsreceptet "skall" det vara de ingredienserna, det betyder inte att det "måste" vara de ingredienserna.

Jo det kan stämma att det skall vara Guanciale, jag har kollat upp flera italienska och engelska referenser.

petere

Idag blev det carbonara här hemma och den blev ruggigt god. Hade tyvärr slut på spädgris-kindar så jag fick ta vanligt sidfläsk.

http://mycketsmak.wordpress.com/2010/06/08/pasta-carbonara/
Detaljnogrann amatörmatentusiast

webguide

Citat från: petere skrivet 2010-06-08 19:55
Idag blev det carbonara här hemma och den blev ruggigt god. Hade tyvärr slut på spädgris-kindar så jag fick ta vanligt sidfläsk.

http://mycketsmak.wordpress.com/2010/06/08/pasta-carbonara/


Jo det blir ju gott det med. :)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal