Tävling, vinn exklusiv kockniv!

Startat av Andreas, 2007-05-04 13:34

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Var med och bygg upp ett nytt forum!

Alla som skriver minst tre inlägg hos matforum.nu innan den 6:e juni har chans att vinna en exklusiv 63-lagers 18 cm Tojiro Flash kockkniv värd 1499 kronor som Knivar.nu har varit vänliga nog att sponsra oss med.

Forumet är bara en månad gammalt och har än så länge få medlemmar så vinstchansen är mycket hög.

Gör så här:
1) Om du inte redan är registrerad på forumet, klicka då "registrera" överst på sidan.
2) Skriv minst tre relevanta* inlägg (sprid dem gärna över tiden genom att delta i diskussionen)
3) Skicka en kort motivering på högst 30 ord om varför just du förtjänar att vinna kniven, skicka motiveringen till tojiro@matforum.nu, glöm inte att ange vad du har för användarnamn i forumet. Den motivering som Andreas och Urban gillar bäst vinner kniven!

Motiveringen kan vara fyndig, lögnaktig, bedjande, genomtråkig, helt ärlig eller vad du kommer på, vi är väldigt nyckfulla så det är helt omöjligt att veta vad som blir vinnande.

Inläggen skall vara skrivna och motiveringen inskickad senast den 5:e juni. Vinnaren presenteras här den 8:e juni, då tar vi även vinnarens adress och ger den till Knivar.nu som skickar kniven direkt till vinnaren. Har du frågor om tävlingen, ställ då gärna dem i denna tråd.

Undantag: Andreas och Urban som driver forumet, vår familj, släkt och de vi känner personligen får inte delta i tävlingen. Bekantas bekanta och våra släktingars bekanta som vi inte känner personligen får delta.

*Med relevanta menar vi inlägg som smälter in i forumet där du
a) Berättar eller tar upp något som har med mat att göra, det kan vara om ditt favoritrecept eller favoriträtt, eller om en produkt eller maträtt du provat, en restaurang eller något om matproduktion, vitamininnehåll eller vad du ätit till middag i "vad blev det till middag"-tråden, ja listan kan göras lång.
b) Följer upp något som någon annan har skrivit där du ger din åsikt med en motivering eller ställer en vettig fråga eller följdfråga.
Korta kommentarer av typen "verkar gott" eller "toppen" eller "fy bubblan" eller bara en smiley är inte relevanta inlägg och kommer att raderas.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal