Brödrost - finns nån bra och går den använda till mer än bröd?

Startat av Andreas, 2008-03-11 09:31

Föregående ämne - Nästa ämne

roffekock

Här kommer en bild på min korvmoj håll till godo och drägla ,mej veterligen finns det ej så många ex. :D

/rolf
http://www.pixmania.com/se/se/632681/art/kitchenaid/brodrost-5ktt890epm-parl.html  länk till brödrost för 3´men bemärk att detta är en budgetmodell andreas det finns dom som kostar dubbelt


Matforum är bäst

Kari

Andreas: Bild på rostat bröd kommer senare(+-6mån), trodde Du menade fiskpinnar... *asg*

Cohen

Citat från: Jomael skrivet 2008-03-11 15:50
Nu kom jag på att, fanns det inte sådana bruna påsar för några år sedan? Ja som man skulle lägga i två brödskivor i, någon fyllning därimellan och sedan in i brödrosten...? Ja så att man skulle få toast, och kletet som ev vill ut hamnar i påsen...

...minns dock inte alls vart jag läst/hört talas om det... Hmmm ska gräva lite i minnesbanken...


Såg häromdan sådana påsar på Designtorget i Stockholm. Kallades "Toasting bag" eller något liknande.

Andreas

Ah Toasting Bags var en bra ledtråd http://www.talon-direct.com/disposable-terinex-toasting-bags-p-5999.html  tillverkaren heter Terinex och de är alltså 16,5x16 cm och gjorda av teflon och går att använda upp till 40 gånger och man kan alltså värma både pajer, pizzabitar, kyckling och mer! Kostar £26,50 för 50 st alltså dryga 6 kr st, inte så farligt. Men de rekommenderar en brödrost med "varierbar bredd", var får man tag i en sån?

Och här är en till brödrostpåse-variant "Toast-It Toaster Bags" som är både genomskinliga och glutenfria men som bara går att använda 10 gånger, fast här nämns även burgare och bacon! http://store.fastcommerce.com/prod_kitchnkaffe_ff808081178d259501178f8a381a3089.html

Och ytterligare en variant "Lakeland Toastabag-500" http://www.lakeland.co.uk/product.aspx/kitchenideas/bestsellers!10724 som enligt beskrvningen går att använda upp till 500 gånger!

Och ytterligare en variant http://www.toastabags.com/ (om det nu inte är de som OEM-tillverkar ovanstående), på denna länk kan man beställa brödrostpåsar  till Sverige för $12 inklusive frakt om nån är sugen på att prova.

Och si det var visst toastabag som säljs på Designtorget också för 45 kronor http://jerker.blogg.se/1200507284_toastabag.html (undrar om det är tvåpack på Designtorget, annars är det billigare direkt från ovanstående).
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal