Är en pizzasten något att ha?

Startat av Andreas, 2007-04-10 18:41

Föregående ämne - Nästa ämne

Gilius

Ingen aning, har en kompis som är smed som skar ut den till mig. Känns inte som om det skulle spela någon roll, men det gör det kanske.

Robert021

En viss roll spelar det. Jag tänker på materialets konduktivitet och kapacitans.

Legeringen har betydekse för eventuell överföring av inte jättenyttiga ämnen frånbmaterial till livsmedel, vid tillagningstemperaturen.
www.husihelvete.se - Nu över över 420.000 besökare.

Gilius

Vad skall man undvika och vad är riskerna ?

Lasse

Citat från: Robert021 skrivet 2013-11-06 20:56
Nu kan jag avslöja ett rykte. Det kommer snart en produkt, Bakstål.

Än så länge kan man inte köpa det, det finns inte ens en hemsida ännu. Det finns däremot en Facebook-sida. Gillar man den är man säker på att få de senaste nyheterna om Bakstål.


Kan visst köpas. http://bakingsteel.se/products

Robert021

Och under januari kommer Bakstål att lanseras.
En helt svensk produkt.
www.husihelvete.se - Nu över över 420.000 besökare.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal