Stockholm: Debaser Slussen uteservering

Startat av Filippa, 2008-06-02 15:22

Föregående ämne - Nästa ämne

Filippa

Nu på sommaren finns det en superskön uteservering om man inte vill sitta mitt i trafiken och inte trängas i Kungsträdgården.

Debaser Slussen är en rockklubb men låt inte det avskräcka er. Här samlas alla möjliga människor, några för musiken - andra för möjligheten att kolla på båtar i Slussen. Har en uteserveringsmeny ( att äta inne är inget kul) med sallad, burgare, sandwich och musslor etc. God mat, rätt stora portioner och en massa kul människor att titta på.  Servicen kan väl vara lite si och så ibland men för det mesta är det bra - när inte personalen hittar polare att snacka med.

Priser mellan 50 (förrätter) - 250 kr , mycket drinkar, kan bli skränigt (om man inte gillar rock, indie osv) framåt 19-20 tiden. Besöks med fördel när det är sol å  varmt  ;D.

Rookie-T

Alltid velat besöka Debaser men eftersom jag inte bor i stockholm så kan det inte riktigt bli av. Hann aldrig besöka Fellinis uteservering i uppsala innan det stängde heller. Lite tråkigt med tanke på att man var en rätt frekvent besökare där vinterhalvåret innan det stängde
53 55 47 20 4d 49 4e 20 52 c3 96 56 21

Filippa


Andreas

Rock är ett väldigt vitt begrepp... vad för slags rock? Spelas alltså musik på uteserveringen, hur hög volym, det kan vara jobbigt att konversera om det är för högt..? :)
Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

På Debaser spelas allt från Indiepop till Bob Dylan till The Hives. Man har på kvällarna live-spelning inne på klubben (Det hörs ut) och ofta en DJ som spelar musik ute på uteserveringen. Det brukar dock inte börja förrens 19-20-tiden.  Jobbigt ? Ja, jag tycker det - kanske främst för att det inte riktigt är min sorts musik men om man som jag gillar att kolla båtarna så är man oftast där vid 16,30 och då är det toppen !

Man kan kolla hemsidan www.debaser.se för att se vad som händer - en gång råkade jag trilla in på en spelning med Robyn :-)

Andreas

Ah det låter inte dumt, jag är faktiskt nästan mer intresserad av musik än av mat, dock kan jag inte riktigt med Dylans röst hur stor poet han än är.

Så din gamle far är alltså en rockare, eller brukar han kanske inte följa med just dit?

Har du nån favoriträtt på menyn?
Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

Hehe, farsan följer med för båtarnas skull......

Och hamburgaren är grym om än inte politiskt korrekt. Det är ju kossa :-)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal