Rosenblad

Startat av Sozzi, 2008-07-22 22:06

Föregående ämne - Nästa ämne

Sozzi

Jag såg i ett recept åp cupcakes där de penslade rosenblad med äggvita och sen hade på strösocker.

Jag har rosor i trädgården som tappar massa blad så jag tänkte ta rätt på dem. Kan man förvara dem i tex kylen så de står sig länge eller är det bara en färskvara?
Går det att äta dem man tar från trädgården?

Anne

De går bra att äta! Skölj dem noga, och sen torkar du dem. Förvara i tät burk :)
Anne's Food - min matblogg

Catarina

Jag gör saft av dem, även med syrenen på samma vis som fläder, grymt gott

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal