Findus fotbollsmål m. hoptorkad korv & potatistärningar i mosen

Startat av Andreas, 2007-05-25 12:52

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Apropå färdigrätten Fotbollsmålet från Findus (läs testen här: http://matforum.nu/index.php?topic=179) som jag tyckte var ganska urusel så ringde jag sjävklart till Findus och ställde lite frågor.

Frågade först den trevliga damen på deras konsumentkontakt om hon ätit rätten själv och vad hon tyckte om den. Ja det hade hon, men hon tyckte den smakade lite för mycket tomat, tomatsåsen var lite för skarp. Jag håller inte med henne på den punkten, men det kändes uppfriskande ärligt att få ett sånt svar. Det är verkligen alltför ovanligt med en person som inte bara blint säger "våra produkter är godast och bäst och jag älskar dem".

Jag berättade sedan om mina problem med den hoptorkade korven, vi diskuterade om möjligtvis den angivna tillagningstiden på förpackningen var för lång eller så.

Vad gäller mosen så sade hon att det skall vara potatisbitar i den! Om detta står det dock inget på förpackningen sa jag och kan det verkligen stämma att en portion mos ska vara grynig och innehålla tre stycken pyttipanna-potatisbitar!? Ja det verkade så, att det skulle vara "naturligt" på något sätt.

Hur som helst skulle jag få mina pengar tillbaka.
Den som inte frågar får inga svar.

Andreas

Findus är snabba på att skicka utlovad post, på ett par dagar kom ett mycket korrekt brev brev daterat samma dag som jag ringde dem innehållande en varucheck på 50 kronor.
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

det var väldigt bra av tanten att svara ärligt och inte "skydda" företaget och det var bra att du fick tillbaka pengarna.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal