Hur man ordnar den fina stekytan

Startat av kurt, 2008-10-05 17:30

Föregående ämne - Nästa ämne

kurt

Man kan skynda på den fina stekytan genom att höja pH-värdet och på så sätt effektivisera Maillard reaktionen:

http://blog.khymos.org/2008/09/26/speeding-up-the-maillard-reaction/

Det borde fungera lika bra på kött som pannkakor som bröd.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal