Champinjonsoppa - Annikkis (3/5)

Startat av Andreas, 2008-04-18 13:55

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Färgen är vit med svag dragning åt brunt och så syns nåt slags små kryddkorn. Det ser förstås inte ut som den snofsigt garnerade soppan på förpackningen men här har de i alla fall plitat dit den lilla texten "Serveringsförslag" ovanför bilden.

Soppan är tjock och fyllig, gräddig och lagom salt. Svampbitarna kunde gärna varit större, de var de jag trodde var kryddkorn. Ungefär halva tallriken, förlåt plastttråget, var riktigt gott men sen blev smaken både för enahanda och för gräddig.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

Fråga: Cambells champinjonsoppa, den klassika på burk, vilket betyg skulle den få? Dvs om Du provat den naturligvis..

Andreas

Nej det har jag inte, jag är dålig på att äta konserver men nu när du säger det så måste jag väl köpa en sån där burk...
Den som inte frågar får inga svar.

annamaria

Jag tycker Campbells duger bra om man piffar till den. När jag har bråttom ovch är lat men ska ha 3-rätters, så kan förrätten bli... en näve färska stekta champinjoner, salta och peppra dem. Blanda med en burk campbells champ.soppa och sen 2 dl grädde. Ja inte är det nyttigt men en superb genväg! Vitlöksbröd till. Jag har faktiskt aldrig ätit den "naturell".

Kari

Campbells funkar bra som den skall lagas enlig förpackning men tar man riktig grädde istället för vatten/mjölk och låter värma länge på svag värme.. MUMS!

Allt behöver inte vara nyttigt.. *ler*

syntetica

jag tycker annkis andra mål är väldigt goda. tror det är lasange och något annat.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal