Vegetarisk julmat?

Startat av Mattias, 2007-11-18 19:12

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Citat från: Tommy skrivet 2008-11-17 10:28
Något annat som bara måste finnas på vårt kombinerade vegetariska/animaliska(?) julbord är en svamppastej som var med i Allt om mat nr 11 1988.
Här är min lätt modifierade variant på receptet:
...
1 Gul paprika i bitar ca 3 x 3 cm


Tack för tipset, provade denna i år (på champinjoner, shitake & ostronskivling), mycket uppskattad!

Det enda jag tycker är lite tokigt är paprikabitarna, brukar ni verkligen göra dem så stora som 3x3 cm? Tycker pastejen håller ihop dåligt runt dessa stora paprikabitar, när man skivar upp den vill den på att gå isär just där paprikan är.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal