Förvara ditt smör i rumstemperatur så blir mackan lätt att breda!?

Startat av Andreas, 2009-03-16 11:07

Föregående ämne - Nästa ämne

Dennis

Det beror väl på ens personliga preferens, enligt mig är det lagom. Tycker man det är för mycket drar man åt sig mindre och brer ut det med kniven.

Skogis

Jag mixar 1/2kg smör med 4dl olja vilket ger ett bredbart smör trots att det förvaras i kylen.
Betydligt godare än de alternativen som finns att köpa.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal