Gissa matbilden! Här kan du posta bildgåtor som andra kan gissa på.

Startat av Kari, 2007-06-20 21:39

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Men Elka om det bränns för Tobias kan det väl ändå inte vara nåt på en bläckfisk?

Kan nån klara gåtan nu då? :)
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch


Andreas

Den som inte frågar får inga svar.

roffekock

Matforum är bäst

Hasse



Andreas

Pukor och trumpeter fanfarer och publikjubel, hurra hurra för Hasse! Vem kunde tro att ett litet russin var så svårgissat så här i glöggtider och allt!
Den som inte frågar får inga svar.

roffekock

Har du ädelröta på dina russin. I så fall kan du göra gott vin på dem. ;D
Matforum är bäst

Hasse

Russinet var svårt! Jag har märkt att det är mycket svårt att bedöma hur svår en bildgåta är. Det som fotografen tycker är lätt, kan egentligen vara hur svårt som helst.

Då får vi väl se om jag har någon bild att bidra med. (Leta, leta, leta...) Ja! Där, långt inne i kockärmen hittade jag en.

Kari

Djupfrysta grytbitar av fläsk? Eller något Du glömt i kylen länge? Jäst i extrem förstoring?

Sweber

Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Tracey

Har varit skyldig en bild till denna tråd ett bra tag nu. Här kommer en som ni kan gissa på parallellt med Hasses!


Anna

Citat från: Tracey skrivet 2007-12-10 20:09
Har varit skyldig en bild till denna tråd ett bra tag nu. Här kommer en som ni kan gissa på parallellt med Hasses!




Tårtljus?


Hasse

Elka:
"Djupfrysta grytbitar av fläsk?" -- Jag förstår hur du tänker, men det är inte rätt.

"Eller något Du glömt i kylen länge?" -- Jag förstår hur du tänker, men inte heller det är rätt.

"Jäst i extrem förstoring?" -- Jag förstår inte hur du tänker. Men det spelar ingen roll, för det är inte heller rätt.

"Julgodis?" -- Godis i någon mening, ja. Men det är inte förknippat med jul. Och kanske inte med godis heller.

Sweber:
"hasse, det där är väl ett stenbrott?" -- Jag förstår hur du tänker. Men, om jag uttrycker mig diplomatiskt, det är inte helt rätt.

:)

roffekock

Jag tycker att det liknar mjölade köttbitar som är klara för bryning.
Matforum är bäst

Sweber

Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

agnetasch


Tracey

Hasse: ser ut som ett slags 'godis' som en kinesisk kompis bjöd mig på en gång. Det var någon slags torkad frukt som var rullad i florsocker eller liknande. Det smakade väldigt salt-syrligt.

Tracey


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal