Gissa matbilden! Här kan du posta bildgåtor som andra kan gissa på.

Startat av Kari, 2007-06-20 21:39

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Visst är det quinoa!! Grattis! Något som vi har börjat äta mer av på sista tiden.. *mums* (här behövs en ikon..  ;))

--

Tändstickorna är loppisfynd!  ;D Skulle vilja ha "en svensk tiger" ask å!


Andreas

Ah kul att gissa rätt, fast quinoa borde jag ju känna igen direkt med tanke på quinoatråden. Enormt häftig tändsticksask, vad fick du ge för den?
Den som inte frågar får inga svar.


Kari


kryddburken




kryddburken

Va kul Hasse! (pepparsalami)
Då ska jag fixa en liten klurig bild då.... *be back soon*

kryddburken

Shit också... va ju så säker på att det var en snusdosa!!....
XXL... kan man skymta...

Hmm... Iaf. nånting med ett plastlock som det står XXL på... men vad för nåt??
Tål att grubbla på inatt... *god natt & jobb kl.07:00*

Ledtråd tack! :-)


webguide


Andreas

Se "Vill du posta en matbild i forumet? Så här gör du!" http://matforum.nu/index.php?topic=13.0

Elka: har det något med dryck att göra?
Den som inte frågar får inga svar.

webguide


Kari

Andreas: Ingen dryck eller så..

Webguide: Gelérad bläckfisk och gurka med någon gulsås? Något från sushivärlden?

Kari


webguide

Citat från: elka skrivet 2008-02-04 17:57


Webguide: Gelérad bläckfisk och gurka med någon gulsås? Något från sushivärlden?


Hmmm nästan rätt, inte sushi och inte gurka... Modernt svenskt kök...

Kari


webguide

Citat från: elka skrivet 2008-02-05 22:29
Matjessill & squash?  ;) Är inte det modernt nog?  ;)


:) jo det är rätt modernt, bläckfisk var rätt...
Rätt svar är andrarätten på Esperantos stora meny i höstas - Octopus pressé méditarranée
Pressad bläckfisk med squash och squaschblomma på bläckfiskkräm.

Kari

Dax för en ledtråd känner jag..

Oftast kall.. Tung.. Alla har minst en i köket.. Just denna har nordiskt ursprung..

webguide

Citat från: elka skrivet 2008-02-07 08:54
Dax för en ledtråd känner jag..

Oftast kall.. Tung.. Alla har minst en i köket.. Just denna har nordiskt ursprung..


Hmmm en kopparmortel?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal