Umeå: Oleary´s

Startat av Urban, 2007-07-09 09:26

Föregående ämne - Nästa ämne

Urban

2007-07-09 09:26 Last Edit: 2007-07-09 09:30 by Urban
I Fredags blev min firma bjudna så semesterfest på Oleary´s Sportpub. Vi hade 4 alternativ att välja från menyn varvid jag valde "baby back ribs och stora pommes frites".
Jag har ingen erfarenhet av Oleary´s sen tidigare utan detta var mitt första besök någonsin..
Efter vi beställt maten så kom den första ölen in omgående (det ingick 4). Alla satt och drack/pratade och hade väldigt trevligt. Efter ca: 30-40 min kom min tallrik med mat som såg ruskigt god ut.. Normalt så tycker jag att den tiden det tog att få in maten är alldeles för lång. Men eftersom jag hade så trevligt vid bordet så var det inga problem denna gång.
Sen kom maten in till dom andra gästerna i spridda skurar, vilket resulterade i att vissa satt och åt medans andra fortfarande fick vänta på sin mat.
Efter ett tag så infann sig en irritation vid bordet från dom gäster som väntat ca: 50 min från beställning och det var ju inte så konstigt..
Har man en grupp som ska äta mat på restaurang så måste man se till att alla får maten någorlunda samtidigt annars blir det väldigt fel.
Men till slut fick även dom sista in sin mat (dom hade beställt grönpepparstek), medans andra hade smörjt kråset och satt med tomma fat.
Servicen var faktiskt usel helt enkelt!. Jag hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse, för att maten i sig var jättegod, och jag tror att dom flesta tyckte detsamma.
Ribsen var jättemöra med en härlig röksmak och stripsen var perfekt friterade, dock så fick man en alltför liten portion Coleslaw på sidan om.
Jag kan absolut tänka mig att äta där igen pga. den goda maten.. Men får jag vänta så lång tid på maten vid nästa besök så kommer jag att lämna stället omgående!.

crlhrv

Tack för en fin recension, jag känner igen mig precis. Servicen är svajig på de flesta O'learys jag varit på (Stockholm, Göteborg, Uppsala) men maten alltid lika god. De heta kycklingvingarna är suveräna, men riktigt starka.

Var det mycket gäster när ni var där? Var det därför det tog så lång tid?
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Urban

Tack Calle  :).
Inne i själva lokalen var det inte så många middagsgäster förutom vi som var ca: 30-32 pers.
Fast detta var förbokat flera veckor innan.. Och då borde man ha haft tid att förbereda sig för detta.
På uteserveringen var det nog rätt så fullt.. Men hur många som åt av dessa vet jag ej.

Andreas

Urban: För att få ett hum om prisnivån - hur mycket kostar de där rätterna du nämner dvs. "baby back ribs och stora pommes frites" respektive "grönpepparstek"?

Bad de förresten om ursäkt för att maten dröjde?
Den som inte frågar får inga svar.

Urban

Jag vet tyvärr inte vad maten kostade pga. det var gratis.
Någon ursäkt hörde jag inte heller.. Om någon annan fick det har jag ingen aning om. Men det tror jag knappast.

Andreas

Hmm kanske har O'Learys som de flesta andra restauranger en webbplats med en meny i pdf-format man kan kolla i?
Den som inte frågar får inga svar.

Urban

Ok.. tack för tipset! ;). Ribsen kostar 159:- och pepparsteken 219:-.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal