BBQ grillad julskinka

Startat av BBQforever, 2009-12-22 15:37

Föregående ämne - Nästa ämne

BBQforever

Även i skåne så vill snön lägga sig.
Tillagningen av årets julskinka närmar sig sitt slut.

webguide


BBQforever

Faktisk så köper jag färdig rimmad, sedan är det bara att köra in den i smokern i ca 7 timmar.

webguide

Jess, blir bättre att inte koka den innan, då tar man ju bort en del smak...

Roine

Provade det där med en liten helgskinka och vi tyckte det blev vansinnigt gott...rökte den med lite enkvistar och fick en fin smak..lagom salt och ensmaken var perfekt.... ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal