Baka bröd + LCHF, går det?

Startat av Kari, 2010-07-04 13:58

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Är det möjligt att baka något mjölbröd alls och får det LCHF kompatibelt?
Tips, länkar, tankar och konkreta förslag mottages mer än gärna! 

Mickan

Nej!

Det finns ett antal mandelmjölsvarianter och äggbröd och visst blir det en mättande bas att lägga pålägg på men enligt mig är det inte alls bröd. Njut av annat om du vill äta LCHF.
Video meliora proboque deteriora sequor

chepplin

eftersom bröd baseras på sädesslag så nja?
Majonnäs utan fett??..ja det finns ju å köpa..
Har inga konkreta tips men jag är säker på att du lär få upp ett å annat tips vid en googling på bröd+LCHF

David


Kari


Mickan

http://www.lchf-recept.se/kost/brod/

Satt och letade efter en ny bakblogg när jag hittade en som hänvisade till sidan ovan. Där finns ersättning för bröd om du kör LCHF. Kanske i gränslandet när det gäller att vara bröd...
Video meliora proboque deteriora sequor

Kari

Tack Mickan för länken. Och ja, du har rätt där i / om gränslandet :)

Kari


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal