Välkommen till Matforum.nu!

Startat av Andreas, 2007-04-05 19:05

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Hej!

Är du intresserad av mat, dryck, råvaror, utrustning, smaker, kvalitet och tillvägagångssätt och gillar att diskutera och få nya intryck har du hamnat rätt!

Matforum.nu är en diskussionssida för matintresserade som drivs av de matintresserade privatpersonerna Urban Persson och Andreas Wennström i Umeå.

Matforum.nu skall vara oberoende, opartiskt, informativt och framför allt väldigt trevligt och hjälpsamt.

Har du frågor, funderingar, förslag eller önskemål gällande Matforum.nu är du givetvis välkommen att posta ett inlägg i denna avdelning eller kontakta någon av oss via funktionen personligt meddelande.

Du kan även skicka e-post till Andreas på andreas@zzz eller Urban på urban@zzz, byt ut "zzz" mot "matforum.nu" (skriver man ut hela e-postadressen i helhet på nätet får man skräppost, därav zzz).

Det går också bra att ringa på 0732-407 520. Om du ej får svar, tala in ett meddelande där du lämnar namn och nummer så ringer vi upp så snart som möjligt.

Välkommen önskar
Andreas och Urban
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal