Varför gärna trådsaffran i lussekatterna?

Startat av Andreas, 2010-12-15 15:16

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

I DN söndag finns ett recept på "Världens godaste lussekatter", i receptet ingår "1g saffran, gärna trådsaffran".

Vad är fördelen med trådsaffran, innebär inte det bara mer jobb när man måste stöta det?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal