Julskinka sous vide

Startat av Per-Erik, 2010-12-09 18:06

Föregående ämne - Nästa ämne

webguide

Citat från: Skogis skrivet 2018-12-20 11:22
Men ska skinkan bli pastejliknande i konsistensen behöver den ligga i betydligt längre än 10-12 timmarna. Då snackar vi nog 24-36 timmar.


Ja, precis det tar tid, jag kör många detaljer i upp till 3 dygn så 1 dygn är rena snabbkoket! :)

Mat-Janne

Intressant att du kallar mat för "detaljer". Finns det en orsak?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

kayaker

Citat från: Mat-Janne skrivet 2018-12-21 18:03
Intressant att du kallar mat för "detaljer". Finns det en orsak?

Han menar nog styckdetaljer.
/F

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal