Dags för smoker köp

Startat av Byggmästaren, 2011-09-01 19:45

Föregående ämne - Nästa ämne

BBQforever

Tjockleken är i tunnaste laget. Några av anledningarna till att man vill ha tjocka plåt är att man vill ackumelera värmen, och då blir den inte så känslig för värme och vind och om du öppnar luckan under tillagningstiden så kommer den fortare tillbaka. Minimum är nästan 5 mm. Om du tittat på modeller från Usa så är dom ofta omkring ca6,35 mm.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal