Botulism av oliver i olja

Startat av kurt, 2011-10-25 14:43

Föregående ämne - Nästa ämne

kurt

Inläggningar i olja har ju varit aktuella tidigare. Oftast klarar dock industrierna av att ha korrekt salthalt och tillräckligt lågt pH-värde (till skillnad från många som gör inläggningar hemma!). Men i det här fallet har något gått snett (notera den intressanta svenska texten på burken, verkar vara översatt med Google!):

http://efoodalert.wordpress.com/2011/10/24/botulism-alert-finland-germany-united-kingdom-and-usa/
http://matforum.se/index.php?topic=630.msg5557#msg5557


agnetasch


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal