Franska macaroner

Startat av Sara W, 2012-04-25 11:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Sara W

Jag ligger några år efter alla andra, men jag har precis börjat med macaronbakandet. Och jag har några frågor om dessa fantastiska bakverk.

- Om man använder sig av traditionell hushållsfärg, bör man ha i en gnutta mer mandelmjöl i smeten?

- Jag har införskaffat en macaronmatta av silikon. Bör jag smörja den lätt med neutral olja eller ska jag utgå från att macaronerna faktiskt släpper ändå?

webguide

Nej du behöver inte tillsätta mer mandel
De släpper från en silikonmatta

Sara W


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal