Bananpasta - god, nyttig och glutenfri

Startat av Andreas, 2012-06-28 11:09

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Forskare vid University of Brazil har tagit fram en glutenfri pasta baserad på bananmjöl. Enligt en smakstudie smakar den bättre och har bättre konsistens än vanlig pasta. Den innehåller dessutom mindre fett och är billigare att tillverka.

http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article3499901.ece
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal