Alexander Nilson: utländskt kött är svensk matkultur

Startat av Andreas, 2013-08-13 11:35

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

"Tv-kocken Alexander Nilson ... säljer sedan två år egna köttprodukter på Ica. Hans köttbullar marknadsförs på blågul etikett med texten: "Köttråvaror utvalda med kärlek och omsorg!" Och på baksidan av paketen hälsar stjärnkocken kunderna: "Med dessa originalköttbullar vill jag utveckla och förädla svensk matkultur!" Men nötköttet är från Irland och Tyskland.

Alexander Nilson: - När vi talar om svensk matkultur menar vi själva köttbullarna och inte köttet. Sverige är ju känt för vackra kvinnor, Ikea, Björn Borg och köttbullar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17284258.ab
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal